Бързо кратко и експресно - ivan - 2008-11-15 21:15:56
Саобщение на пресцентара на МДР ( Министерство на Долните Работи ) или както още може да се каже МеДеРе или МъДъРе

Така ... както някои от вас вече знаят иде зима. Точат се кани с руйно вино, цепат се цепеници, а прасенца тревожно подскачат наляво надясно ... За някой от нас обаче това е и сезона в който може да се насладим с невероятна сила (unimaginable force) на бялата пудра. Мдам не точно това дет си мислите, но подобно. За целта имам намерението да направя следното запитване.

Има ли мераклии да се организираме да караме ски. ( предполагам ДА) Идеята е следната. По последни калкулации и т.н. 1 седмица на Банско ( щото там пистите стават за нещо) е горе долу колкото една седмица в алпите. Миналата година едни приятели зеха в Зьолден ( Австрия, само некви си 500 км писти ) 2 къщи за 15 души. Цените са 15-20 евра на нощувка + 50 евро за чистене на къщата след тва. Картите са 25 евра тадява. Цялата история се приключва с има няма 500-700 евра.

Та ... въпроса е има ли мераклии. Аз отдавна проучвам пазара и съм навит да се заема с организирането, но за целта ми трябват сериозни долни хора. Пишете и ако има интерес ше доразкажа.

Иначе дотогаз весело ви щастие пичко ви уаво и не забравяйте - всеки ден по една долнотия.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Tue, 18 November 2008
Мене ме брой със страхотна сила. Аз тези дни ще обикалям за екипче. Само кажи възможно най-рано за кои дати иде реч, че да се наглася с отпуската и самолетните билети.
ivan - на Sun, 16 November 2008
Бедни са духом тез дет не знаят как да се изпързалват. Дани аз и сега мога да кача снимки ма само ще завиждат. Бат Румене, неска късото гейче ще мине да се видим на по шише и ще ти се обадим.
rutash - на Sun, 16 November 2008
Нова Година: Магнито - обади ми се за детайли. Ски - аз съм за, брой ме 100%.
Danny - на Sat, 15 November 2008
Идеята е супер... ако карах и ски :) дано да съберете група и после да показвате снимки :)
ivan - на Sat, 15 November 2008
АААА да и на нова година да решим кво правим ???
Аз сметам се погромим, да се смажем, да си обуем дървените обувки, да се направим на айрън мен, да си махнем главите, да се разковем като щайги за домати, да се направим в поза примат, да скинем синджиро ...