Бабината ти мартина!!! - vaso - 2009-03-20 15:09:34
Не знам вие как го виждате, скъпи мои долни, но според мен Април ще бъде много мек. Защо ли, ами Февруари си беше нормално къс, а ако сте си подавли носа навън днес, сигурно сте се насладили на прекрасните атмосферни условия. Баба ви Марта бая се е разлютила, а причините за това и настроение са 2, и след като не е едната, явно е другата. Гад мръсна, как не я е срам. Днес е първа пролет а навън си е най-обикновенна зима.

Скъпа Бабо Марто, твойта болест шашава! Ти знеш ли ма, пача, че днес в 13:45 часа Слънцето при своето видимо движение по еклиптиката пресича пролетната равноденствена точка и от южната небесна полусфера преминава в северната? А? Тва знаеше ли го? И какъв е тоя сняг? Нали се сещаш, че ако вземеш да го натрупаш, въпросния сняг, няма кой да го изчисти. Ти представа имаш ли, какъв софийски фън ще настане?

Аз, в качеството си на долен, черен, трижди девствен пуяк те моля... не, не те моля, направо ти нареждам незабавно да прекратиш атмосферните си безумия и да предприемеш действия по оправяне на времето. В противен случай, ще се видя принуден да сформирам най-ужасен пуячен конгломерат, който ще ти приложи най-чутовни по своето естество и природа сили, а именно: Месецмартопрекратяваща сила; Снеговалежозабраняваща сила; Бабомартогъзопотрисаща сила и накрая за финал Хубавопролетновремепредизвикваща сила. Всички добре си спомнят какво се случи последния път, когато пуячния конгломерат употреби Земетресяваща сила, така че, мисли му!

Имаш 24 часа!

Рейтинг

Коментари

vaso - на Mon, 23 March 2009
Бабо Марто, майка ти ебавам! Времето ти изтече, оправяй времето веднага, защото ще те догони Набабамартажитоядеща сила!
rutash - на Fri, 20 March 2009
Аз мислех вече да е топло, а то какво стана .. Мото събор щеше да има, глупости на търкалета. Когато искахме да караме ски беше триста градуса, сега е обратното. Поне от вторник го обещават по-топличко, да видим.
Shorty - на Fri, 20 March 2009
Ебем ти и времето, верно...