Либе Дойчен - Shorty - 2009-10-22 20:26:59Мили германци,
искам да ви помоля за следните няколко неща:

1. НЕ ходете масово боси като пещерняци (the cavemen you are)
2. Започнете да се обличате с нещо различно от парцали в невероятни цветови комбинации (можете да си го позволите).
3. НЕ ме гледайте накриво, когато АЗ съм решил да съм с риза.
4. Когато се появя в офиса с костюм, НЕ ме питайте дали ще се женя. (жененето се празнува на кафе и сладкиш)
5. Като казах сладкиш: НЕ яжте пропит със захар Кайзершмарн, с огромна лъжица, от lunchbox 30х30см, по време на лекция. (особено ако сте дебела германка)
6. НЕ яжте на три метра от професора салата с хрупкава краставица или миризливо ядене с ориз ВСЯКА БОЖА ЛЕКЦИЯ! (то и той е германец и не му пречи, но на мен МИ). Съшо така, не вадете по време на изпит малък пикник комплект - сок, вода, шоколад, декстро енерген, ПЛОДОВЕ (всичко това едновременно).
7. СЛАГАЙТЕ СИ РЪКА ПРЕД УСТАТА КОГАТО КАШЛЯТЕ! По-добре е, отколкото да ми кашляте във врата от задната редица в продължение на половин час и да ми кажете "човешко е" когато ви направя забележка, че ми шервате болестите си.
8. Не дъвчете с отворена уста и завидна скорост, седнали на земята, особено пред магазин 345, с пътеводител Bulgarien до вас, защото ми напомняте за Родината си. Също така, не се нахвърляйте катоневидели, когато човек реши да ви почерпи НЕЩО за 1 евро. Купете си, като толкова ви се яде (можете да си го позволите)
9. НЕ успявайте да се нахраните преди мен, храня се бързо, а вие успявате да ме изпреварите, въпреки че говорите непрестанно докато ядете.
10. ПЛАТЕТЕ СМЕТКАТА И НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ, СЛЕД КАТО СТЕ Я ПОКАНИЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ!
11. Правете разлика между Румъния, България и Унгария - няма държава на име Източна Европа и няма такъв език.
12. Не смейте да проваляте вечерта на всички, само защото не сте разбрали шегичката, казана от някой чужденец. Американците, турците, италианците, всички чаткат нашите шегички. Само вие не. Вие си имате собствени. Ето тук един пример:13. Не ми обяснявайте, че Адолф Хитлер ви е поробил! Вие сами си го избрахте!
14. Не си пилете ноктите във влака и на други публични места, фердаммт дох мал!
15. Не си бъркайте в ушите, носа и не си чоплете раните във влака и на други публични места.
16. НЕ ми казвайте "човешко е", когато ви кажа, че всичко това ми е неприятно (вж. 7).
17. Не си лягайте в десет, а в петък в девет часа.
18. Не изисквайте и от мен да си легна, че даже и да спра музиката.
19. НЕ ГО ИЗИСКВАЙТЕ И С ПРАВИЛНИКА НА КЪЩАТА В РЪКА! ИДВАМ ОТ БЪЛГАРИЯ И НЕ СЪМ СВИКНАЛ ЮРИДИЧЕСКИ ДА СЕ УРЕЖДАТ НЕЩАТА! Как съм свикнал ли? Ей сега ще ти покажа...
20. Престанете да пишете всяко съществително с главна буква и глаголът на края на изречението!
21. Престанете да ме заплашване със съд за сексуален тормоз, когато загледам момиче!
22. Опитайте се да говорите за жени. За четири години веднъж не съм ви чул...
23. Не затваряйте баровете в 2:00 дори в събота! Хората тъкмо са се разпили!
Е, няма да ми хрумне всичко едновременно - ще ви кийпват ъпдейтед. Обаче тва са си сериозни неща от ежедневието и хич не са измизлици! Да се зачуди човек, защо нас наричат страна от третия свят?!

Рейтинг

Коментари

rutash - на Fri, 12 September 2008
Ако почнеш да свикваш - тогава идва проблема. Докато се дразниш, всичко е наред.
Shorty - на Fri, 12 September 2008
Просто мина много време и не свиквам - все така си ме дразнят. Абе, с пет думи, щу си не майката ебът?!
vaso - на Thu, 11 September 2008
Да ги шибам полуголи! Тва сичкото е доста досадно, според мен. Брато аз ти предлагам да ги съботираш! Пиши им глагола в началото на изречението а същ. имена с много малка буква вместо с голяма! И се аргументирай, че си е съвсем човешко, както има големи хора, така има и джуджета - сички трябва да се уважават, включително съществителните джуджета. Като те накарат да спреш музиката я спри и им пусни чалга с аргумента, че тва е нечовешки добра музика! Да си ебе добра е. Като затворят бара в 2 ти си отвори гардероба и пии по едно със закачалките - на мен ми помага. Като почнат да ядат по време на лекция, ти иди и се изсери на лектора в шапката - човещинка си е. Ако лектора не носи шапка тоя дето кашля зад теб все ще носи чанта. Купи им по едни джапанки бумеранг от лев и петдесет и им кажи че са уникални нови модели на неква фирма за чипици - примерно Унтерменш (не брато, няма да се усетят изобщо)! И те така, ама ако не се сещаш кво да направиш поискай жокер - обади се на черен пуяк и ще ги опраим! Айде със здраве и нема се нервиш!
rutash - на Thu, 11 September 2008
Човешко е!
rutash - на Thu, 11 September 2008
Точно така. И си развявайте знамената, пейте си и химна. И си празнувайте празниците. Да ви еба у задръстената нация!