Италианецооо! (посрещане) - Shorty - 2009-03-09 18:23:40
Такаaa, някои бяха на ски в Алпите, други - в сесия и ефектът беше поразяващ - срамна чума - псувна болест - плъзна в блога й сайтът беше все едно офф, но сега се завръщаме със страхотна сила като пролетта навън.

И понеже Зеления пуяк и Марто, който май още няма пуешка позивна, специално дойдоха от България за да бъдат нагоре-надолу шест дни в Тирол и напред-назад два дни в Байерн (и 2х 10 часа на път заради Иван (бел. ред.)), исках да ви покажа снимки от моментите на които и аз присъствах. Гастро-етилови моменти, разбира се...Държа да отбележа, че много се гордея с нашите гости, които НЕ унищожиха нищо и НЕ набиха Италианеца, задето им е донесъл счупени чаши. Само му говориха на български, щото пък той все дрънка италиански и то и ние трябваше да покажем, че говорим чужди езици :DDDD "Италианецо, едно карпачио, ама без рукола, че ше ти строшим главата", "Някой да каже на Прего да се появява по-редовно с шише Хианти" и т.н.

После се разотидохме рано-рано, че пичовете трябваше да ходят отрано до Алпите, ама те оказа, че вечерта до много късно са чели смешки във www.cvetiaibalonchetazamomichenca.com, щото на следващия ден Зеления Пуяк ми звънна по пладне да ми каже, че ще намине към Гархинг да ми донесе мартеници, че другите нещо не им се ставало още и имал много свободно време... А от мене крият сунгурларското прясно мляко :DDD

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Thu, 12 March 2009
Мноо ясно! Такива длъгнести трябва да се ебават на място :DD
ivan - на Wed, 11 March 2009
Хаха ... късо пилотче ... и ти си малко на принципа " Бе не съм виждал банан, ма брат ми е гледал и разправя "
rutash - на Tue, 10 March 2009
Еми няма нещо като </br>. Има <br/> ако искаш. Трябва да включиш HTML. Освен това аз ти препоръчвам <p> и </p>. Примерно така:

<p>
Тука идва текста.
</p>
<RES ...>
<p>
Следващ абзац.
</p>
Shorty - на Tue, 10 March 2009
Ами, като </br> няма ефект! Форматирането на статиите е някакъв ад - винаги!
rutash - на Tue, 10 March 2009
Но картинките си ги разположил чудесно просто. Текста се чете без проблем.