Дъжд - Shorty - 2008-09-15 22:58:49

Знаете ли кое общото между българския пенсионер, германеца и дъжда? ПОДМОЛНИ СА!
В България когато завали дъжд, се извалява яка, юнашка буря - набързо или за няколко часа. А тук просто не спира - вали цял ден леко, но обилно, подмолно! Вместо да си го каже направо и да се изхвърли и да престане, то те дразни лекичко, цял ден. Have a good London morning. EVERY morning! И нощем спира. Винаги. ВИНАГИ! Когато вече и без това няма закво да излизаш, понеже вече всичко е затворено...
Какво е общото с ония, другите двама ли? И германецът, и пенсионерът, ще ти викнат полиция ако им пречиш, без преди това да се опитат да те помолят лично, примерно да си спреш крана на чешмата! Ей така, зад гърба ти... Защо се празнува Октоберфест в края на всеки септември? За да се изпрати лятото. МИ, ПРАЗНУВАЙТЕ ГО ПРЕЗ ЮНИ, ЛЯТО НЯМАТЕ, ГОЛЕМИЯ АДРОНЕН ДА ВИ СТИГНЕ!
Каквато нацията, такова и времето!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Sat, 20 September 2008
Аааа, сега разбирам всъщност защо сме се скъсвали от пиене в Германия ... Аз к'во си мислех, то к'во се оказа ...
ivan - на Fri, 19 September 2008
Със завидно закъснените, държа да отбележа некомпетентността на късото момче. Той отново не си е научил урока, за което обещавам лично да го порицая и линчувам. Много пъти лично съм му обяснявал разликата между лошото време и пивкото такова ... и той не пак а ОТНОВО пропуска ценни възможности за покоряване на нови висоти ( долноти ) в спорта !!!
rutash - на Tue, 16 September 2008
Адронния ще ги стигне всичките, споко. Въпрос на време, никой не е наясно какво ще стане. Като нас са, само дето ние си играем със софтуер - сравнително безопастно.
Shorty - на Tue, 16 September 2008
Три дни са си три дни. Аз съм тука от четири години и оттогава е есен.
vaso - на Mon, 15 September 2008
Бате, не си мноо прав. Последните 3 дни и при нас е така. Като заваляха лайна - тихо, кротко та цяла неделя...