Правилният избор! - Shorty - 2009-06-21 14:59:58

Ето, че вече никой по българските магистрали не е в безопасност! Само не знам как ще се напапкат с шест литра служебен бензин на ден... И за разлика от една по-западна провинция, нашият пропелер се върти, а не е заклинил! Статията е от www.actualno.com

С два нови "бавареца" МВР гони бандидите по пътищата


МВР получи безвъзмездно два автомобила БМВ от фирмата-вносител за нуждите на магистралната полиция. Така магистралните полицаи ще разполагат с два супер-бързи автомобила БМВ 330 (240 кс). Целта е да няма "неуловими" нарушители на правилата за движение или престъпници с бързи коли. Новите патрулни автомобили са предоставени безвъзмездно на МВР от представителя на марката "БМВ България" като жест за доброто партньорство. МВР е един от най-големите корпоративни клиенти на БМВ, като само за последните шест месеца са закупени 40 нови мотори за нужните на КАТ и магистралната полиция. Възможностите на бързите автомобили бяха изпробвани лично от министъра на вътрешните работи Михаил Миков, който седна зад волана на едно от БМВ-тата.

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Mon, 22 June 2009
Или да си носим едно от ония предавателчета, де се изравним с него, да се тюн-нем на полицейската честото и да запеем "Ушев, ушееев..!" и тогава газ :D Аз мотор нямам, ама трябва да помисля как да крадна от нашта катедра Юрофайтър-двигателя и мноо ще вървя и аз :DDD
vaso - на Mon, 22 June 2009
Не! Първо неможеш нищо да му извикаш, пробвали сме, затова - две надолу, среден пръст и тогава газ! :)
rutash - на Mon, 22 June 2009
Ахахаха - ще играем на гоненица - застигаш го отзад, шут на огледалото и му викаш през прозореца - "Ти гониш!". И газ.
Veyron - на Mon, 22 June 2009
Вярно правилен избор, вече няма да можем да бягаме, поне не с кола :), а с мотор, Румба трябва да те боли главата доста.
mashine - на Mon, 22 June 2009
Мен главата не ме боли, но определено не ме слуша. Пожелавам успех на стражарите :)))))
rutash - на Mon, 22 June 2009
Много хубаво - приятен лов на летателни апарати по магистралите. Живот и здраве като сменя мотора, ще ме хванете .. ама за ..