Снимка в Мюнхнер Меркур - Shorty - 2009-08-21 15:26:55


Искам да ви покажа тази снимка с коментар, която видях в един местен ежедневник. Пояснявам предварително, че Октоберфест се провежда на т.нар. Терезена ливада и с годините самият фестивал е станал известен просто като "ливадата" или "ливадно прекарване". Текстът под снимката гласи:

"Шикозни стюардеси (вече борд-домакини) се грижат между 16-ти септември и 2-ри октомври за ливадно усещане на борда на някои машини на Луфтханза. В синьо-жълти носии на фирмата Лоден-Фрай, летят борд-домакините Нина Шпайхер и т.н. до Лос Анжелис, Дубай и Бостън. От 50 години насам Луфтханза използва екипажи в носии - винаги по ливадно време"

Представям си на мен да ми се падне такъв екипаж и да ни раздадат по биричка и волче в 737, някой да разпъне един акордеон, а друг да си навие нагоре мустаците и да надуе туба... Вие обаче, ако намерите свободно време и някой друг кинт, ше ви уредим на чист въздух за тия работи...

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

Shorty - на Fri, 21 August 2009
Аааа, не, по 10.30 ще ги пуснат, за да ти връщат до 11. Един малък Созопол :))))
rutash - на Fri, 21 August 2009
Пробутват си "културата" хората, какво искаш от тях? В крайна сметка допринасят за известността на мероприятието, за да могат най-късно до 2010 да пуснат биричките по 10 евра за по-лесно смятане.