Night Shift - Shorty - 2008-10-09 18:04:34
Баси, от година и половина не бях работил като нощна охрана, а от два месеца не бях бачкал каквото и да било, и въпреки всичко се разбих за нула време. Десета нощ, two more to go. От мене да знаете, че нощните смяни е най-добре да си ги карате в някой бар. Дори ей сега, на заплата, ше земем да си зеем един билет за Луфтвафе да се прибера, за да ви джойнна, щото полудях... Просто ви споделям, за да знаете що не пиша и що не се обаждам. Е, ако не сте виждали торбички под очи, гледайте!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

vaso - на Fri, 10 October 2008
Я крава, маин грьонен пуикен! Така ще постъпя, ще си взема апарата!
rutash - на Fri, 10 October 2008
Да, бе, отврат. Вместо да ни оставят един път на мира ... Бас хващам, че пак ще дрънчат цяла вечер на онова стъкленото, да не може човек да почине малко. Наистина си вземи фотоапарата, да заснемем инквизицията и колко ни е гадно!
vaso - на Fri, 10 October 2008
Да, и аз чух, че ще трябва да дежурим в събота... гадна история. Ще ни карат и да пием сигурно. Е не се търпи тва! Този път е хубаво да не си забравам фотохапарата. :D
rutash - на Thu, 9 October 2008
Аз в събота съм нощна в LimeLight. Долен Вас ще се погрижи за доказателствен материал и ще докладваме как е минало в блога.