Пилотна долнотия - Shorty - 2008-09-04 18:11:23
Като за старт, редно е човек да се представи.
Ние сме неполитическа, неправителствена организация с долна цел, а именно, трансформиране на всичко нередно, жалко, тъпо (събирателно: ГОРНО) в смях или, иначе казано, ташак.

Какво е да си Долен? Тук е изброено: да си весел, небрежен, готин и забавен... Долен да си - това означава да правиш всичко което поискаш, интелигентно и изобретателно заобикаляйки всяка изпречила се морална норма или неписан закон. Да изразяваш находчиво и с хумор възмущението си от всяка обществена, ежедневна реалност, която намираш за... горна. Към това принадлежат долности като: да се напиваш за възможно най-много пари, точно когато имаш най-малко (и да не ти личи, че нямаш), да бъдеш най-небрежен, точно когато най-много ти се Плющи (защото Прокобата е такава, че ако се пробваш, обикновено излитат с вирнат нос, хванали дедовия за шлифера), да си къркаш и да си спиш до късно, толкова повече, колкото повече наближава изпитът и, въпреки всичко, да си по-компетентен и да се справиш по-добре от Горните.

По тези блогове, со кратце, со благо, ще бъдат описвани и разказвани минали и случващи се долни и горни истории. Защото Долността краси човека.

Долен-къс пуяк, известен като Shorty.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

Shorty - на Fri, 5 September 2008
Пич, аре да не сме на изпит по български, стаа ли?
rutash - на Thu, 4 September 2008
ПС: "вервам" нарочно е с "е" :-)
rutash - на Thu, 4 September 2008
Добре казано, Къс Пуяк. А за дедовия и шлифера вервам, че Долен Васо има какво да напише по въпроса. Той таи една статийка за секса и града, която чакам с нетърпение.