Сериал и ал'хоол - Shorty - 2008-11-04 19:38:58

Седя си аз днеска и си хапвам обяда в стола, слушайки двама идиоти как оживено обсъждат някакъв си втори k-0 бозон и си мисля колко хубаво е вместо да се срещаш с такива, да си пийваш вечер пред компютъра с някой добър сериал. Аз сериали до 13-ти септември 2004 не бях гледал, ама после се озовах в Мюнхен и сега ми е навик.

В моя случай, любимият ми е Доктор Хаус (администриращ пуяк, благодаря, че ме светна). Най-хубаво обаче е да си сипеш малко спиртна напитка докато гледаш.
Ще ви кажа защо; Снощи изгледах четири епизода от последния сезон на Хаус, което си е много и съвсем скоро няма да имам какво да гледам. Е да, ама бях много уморен, както винаги, та се наковах някъде към края на втори епизод. Е, якото е, че не си спомням нищо от последните два и днеска пак смятам да си ги гледам. Така хем снощи ми е било забавно 4х40 минути, хем съм изхабил само 2х40.

Не че на някого от вас ще му се наложи да си седи вкъщи вечер, ама ако се озовете в тъпа католическа провинция, гледайте да си се наковавате по-отрано... Най-добре да започнете на гладно, половин час преди кино-сесията. Така ще можете с 2-3 епизода да изкарате месеци.

Рейтинг

Коментари

vaso - на Thu, 6 November 2008
Иваншо, момченце удостоено с височина, аз тоз сериал го изгледах за 2 вечери. Уникален. Предлагам да станем едни Califoniction-ери. Няма такъв изрод като Дейвид Духовни. И как добре си играе ролята, турбо непрежен уруд.
Може би, най-любимиия ми момент, е от една от първите серии, когато се запозна с дъщерята на новото гадже на бившата си жена - ама още не знаеше че му е щерка. И след краткия диалог в книжарницата мацката му каза: "Няма абсолютно никакъв шанс, да ме чукаш тази вечер!" И следващия кадър беше как тя го язди...
Както вече казахме - много силен сериал!
rutash - на Thu, 6 November 2008
И на мен са ми казвали, че бил готин. Ама аз тоя гъз Дейвид Духовни не го харесвам откакто направи три деца на Теа Леони. А тя беше толкова готина преди ...
ivan - на Thu, 6 November 2008
Пичове култовото е Californication - много приятен сериал. Даже смятам че е достоен за издигане в култ.
rutash - на Wed, 5 November 2008
Абе преди беше готина, сега нещо май не ме кефи толкова. Преди беше много по-яка. Нещо одъртява ми се струва.
Shorty - на Wed, 5 November 2008
Да бе, шок беше когато я целуна... Откога чакам - тя все пак е най-яката в целия сериал :DDDD
vaso - на Wed, 5 November 2008
Късо, алкохолизирано, пуяче, аз сигурно шях да се самообеся на твое място. Незнам как издържаш. Явно си една къса машина, която върви на алкохол. Ние каде сме тръгнали с тия бензини...
rutash - на Tue, 4 November 2008
Мамка му, тъкмо си пристигам с бутилка "Ничия земя" и се надявах да е излезнала седмата серия от новия сезон. Нямам търпение да видя как пръска задника на Cuddy. Ама на, чак утре вероятно ... damn!

Къс пуяк, земи си дойди, да те разнообразиме.