Пират на док в баварско - Shorty - 2008-11-10 20:11:29

Скъпи пуйчовци и патки, каузата на софийското пирати се разпространи и в Германия! Най-накрая Германия гледа за нещо от България! Не знам кой е тоя германец, ама ми напълни душата като просто си е паркирал колата на Грасмайерщрасе до нас.

Държа да отбележа, че хрумването му за закачане на знамето е уникално! Предлагам го на всички черни пуяци, които са загубили знамето си да постъпят така, за да постигнат отново симетрия. Все пак, едно знаме би трябвало да виси на централната мачта :) А иначе нашата дивизия по доставките ще се погрижи да докара нови във връзка с Коледните избухвания. Трябва да призная, че регистрационните номера от Еберсберг винаги са ми пълнили душата. Един ден, когато си купя стар но подлежащ на акциз зъл автомобил, ще си го регистрирам именно там, та по улиците на София и Морето да си знаят!

Разбира се, този малък клипер няма шанс срещу нашите бързи шхуни и тежки флагмански кораби :)

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Tue, 11 November 2008
Ми, няма проблеми - тука дават да си избираш, макар че не всички комбинации са разрешени :)))))
vaso - на Tue, 11 November 2008
Да, номера буквално "ЕБЕ". И аз искам такъв. Само че, искам моя да е комбинация от номер от Еберсберг и номер от Нойс.
"EBE NE 26"
rutash - на Mon, 10 November 2008
Те германците гледат много други неща от нас, примерно как им похарчихме кинтите за колички и курортчета. Ама ние сме си го казали - не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.

Иначе това кутийче прилича по-скоро на спасителна лодка и не е редно да се мери със шхуните и другите по-тежки плавателни (и хвъркателни) съдове.