Music - rutash - 2008-12-03 00:31:14

Рових се из папката с картинки на стария ми компютър от нямане какво да правя. Просто ми беше дълъг ден, пък не ми се спеше и така...

Това е една уникална компилация от художествени интерпретации. На картинката са изобразени един куп музикални групи или по-скоро техните анимационни образи. Надявам се резолюцията да не ми изиграе някоя шега, но ми се струва, че всичко се вижда достатъчно ясно.

Ами задачата е ясна - намерете всички групи. За тези, които още не са схванали идеята - на преден план наблюдаваме Queen със Sex Pistols в ръце да се прицелва в Prince. А отзад като хали прииждат The Rolling Stones (колко са дърти тия не е истина). Аз успях да намеря доста (примерно Iron Maiden пресича), но останалите ще ги оставя на вас, долни. С тази статия ще участвам за най-четена и най-коментирана статия :-)

Рейтинг

Коментари

rutash - на Fri, 5 December 2008
А това с коментарите на снимката не го бях помислил. По принцип са отделни, но си мислех, че хората ще коментират статията, което се оказа грешка. Но това е то ...
rutash - на Fri, 5 December 2008
Аз у цялата работа не можах да разбера каква е мацката с розовата дъвка на балкона горе вляво. Може би е просто обикновена проститутка и няма общо с музиката ...
stalker - на Fri, 5 December 2008
Зелен пуяк само да спомена: ако коментираш тук се различава от коментарите при голята снимка (http://dolni.org/?nav=viewres&resid=183 ), а така се дублират неща (сега виждам, че съм се дублирал с теб и Илия - извинете)
Saavedra - на Thu, 4 December 2008
Whitesnake пълзи нагоре по стълбите, има и в дясно двама Surf Boys, които не са ми много ясни, но има такава група с един издаден албум :)
rutash - на Thu, 4 December 2008
Radiohead някой скива ли го? И той пресича пред Iron Maiden малко по-напред. Ама радиото не се скива добре, щото се слива с глупостите отзад.
rutash - на Thu, 4 December 2008
На стената има два черно-бели плаката. Това са Dead Kennedys.
dolna_cherta - на Thu, 4 December 2008
Spoon влизат ли тук ?
Iliya - на Wed, 3 December 2008
Led Zeppelin, Pet Shop Boys, The B-52s, Guns'n'Roses, Gorillaz, Deep Purple, Scisor Sisters, Twisted Sister, Cypress Hill, Smashing Pumpkins, 50 Cent, Eagles, Green Day, The Killers.