Проследяване с GPS - rutash - 2011-05-27 14:47:20

Искам да покажа на всички, с какво се занимавам в последно време. Да разберете защо не съм писал. Не, че се опитвам да се извиня, просто да си кажа.

Нова година - нов проект. От известно време насам разработваме система за проследяване на превозни средства и хора. Може да се каже, че ни взе здравето. Но за добро, надявам се.

Има и други такива системи на пазара, нашата идея беше да разработим нещо ново и модерно. Да го накараме да изглежда добре и да бъде просто и функционално. Дали сме успели - пазарът ще покаже. В момента системата тъкмо прохожда и събира потенциални клиенти. Надявам се до няколко месеца, да мога да се похваля с развитие.

И така - заповядайте и разгледайте нашето творение от последните месеци - Локатор е система за GPS проследяване. Става за много неща, например:

Сигурен съм, че не съм се сетил за всички приложение. Та и призива тука към долното общество е: помогнете да популяризираме системата. Сигурен съм, че всеки от вас познава по някого, на когото това ще му е интересно. Или пък алтернативно - споделете си го във Facebook-а.

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Mon, 30 May 2011
Много добре - нещата ще се раздвижват, а съм сигурен и че с малко контакти ще има добри шансове да се реализира.