Хотелиерски софтуер - rutash - 2010-10-03 20:37:29

Малко скучна тема, но понеже в последно време доста се занимавам с това, реших да споделя. Едновременно с това, да поканя и всички заинтересувани.

И така, към края на месеца, по-точно 27ми до 30ти Октомври, в Интер Експо Център ще се проведе тазходишното изложение за хотелско и ресторантско оборудване СИХРЕ. По настояване на Иво и с опита, който събрахме в началото на годината в Берлин, решихме и ние да се пробваме, пък нищо че е криза.

Усилената подготовка включва изработване на нов уеб сайт, редица брошури и плакати, нови визитни картички, лепенки, химикалки и още куп други безполезни щуротии. Нервите на Иво не ги включваме тука, той има удоволствието да координира всичко.

Покани за събитието има у мен, така че ако някой има желение просто да пише. Както казваше Тодор Колев - ние сме излезнали да се излагаме, така че ще се изложим докрай. Накрая на вашето внимание - нашия нов уеб сайт и разработвания и предлаган от нас хотелиерски софтуер.

Ако ви звучи прекомерно като рекламно събощение - гледайте си работата. Ще се радвам на някой и друг коментар за сайта. Например става ли ясно, с какво се занимаваме?

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

Shorty - на Thu, 21 October 2010
Мога да ти дам снимка, която да грийтва от френската страница :))))
rutash - на Thu, 21 October 2010
Мислим да добавим и френски. Но долен Дуд нещо се мотка.
vaso - на Mon, 11 October 2010
Аз вече споделих моите наблюдения. :) Справили сте се много добре.
Shorty - на Tue, 5 October 2010
На мен ми изглежда като сайт по всички правила на играта. В смисъл, като правен от някой, който е живял или поне знае как изглеждат нещата на Запад. Определено се разбира кои сте, като име и дейност, а не като индивидуални личности. В смисъл, тийм простотии и т.н. Хубаво и как сте подбрали думата комплеттльозунген - търсех специално да видя как е обяснено - на четири езика, предостатъчно.