Пиянски глад - rutash - 2009-03-12 11:57:50

И понеже ските приключиха за сега, пуяците са back to normal. Което не знам до колко е добре. Мислех си, че ми липсва, но май се оказа, че не чак толкова. Тези пиано барове взеха да ми се качват малко на главата.

От една страна понаучих репертоарите наизуст. Даже на сън да ме бутнеш мога да ти подам на Венци лафовете. Мале, представям си какво им е на персонала. Не че не се забавлява човек - напротив. Но вече не е както в началото. То с всичко е така.

Иначе уискито действа безотказно. Пиеш две - купона е супер, пиеш пет - по-добре си лягай. Поне на другия ден няма проблем, защото всичко е качествено, а не както в някой бар в студентски примерно. Дето може така да си махнеш главата, че да не може да станеш два дена после.

За какво пиша това всъщност - ами много просто. Сандвича с луканка и снежанка в три сутринта е много готин, ама малко взе да писва. Поне на мене. Така че ми се иска да почнем да вършим някакви други работи. Нещо разнообразно.

Виктор вчера предложи да ходим на рок бар. Ами .. лошо няма, ама бара пак предполага киснене и пиене. На мене ми се иска нещо генерално по-различно.

И така, долно общество, дайте да дадем. Какво ще кажете да пътуваме до някъде? Или да си намислим някакво друго хоби. Сега ще се постопли и времето - дайте някакви предложенийца. Може да си учдерим "Златен пуяк" и да направим конкурс кой може да свърши най-много простотии за най-малко време. Или кой може да си направи снимка как рови в долни на най-идиотското място. Идеи, идеи...

Рейтинг

Коментари

blade - на Thu, 12 March 2009
Идеално звучи, долна_черта :) Само че огняново =? яз. огняново!??! ИФ нот - къде е ?
vaso - на Thu, 12 March 2009
Бройте ме с Джовани. И те така!
rutash - на Thu, 12 March 2009
Мене ме бройте със сила! Ще се донеса на две колела. И ще раздуя навсякъде, да станем триста!
Shorty - на Thu, 12 March 2009
Buah, tukmo i az da si otpraznuvam rojdenia den (9ti), poleta na Gagarin (12ti), imennia den (14ti), a posle idva i 20ti... Edinstvenata ulovka e, che niama da sum v Bulgaria ;(
dolna_cherta - на Thu, 12 March 2009
Вижте сега, драги долни, тази статия си дойде на място и навреме :) На 10,11,12.04 има организация с "кварталните" братя и сестри да се ходи до Огняново ( имам стара статия за него и Ковачевица ) ... тамън се пада Цветница - хем ще си отпразнуваме И.Д. (тези , които имаме ) , хем ще се накиснем 3 дни в топлите минерални басейни, хем ще сменим местата за пиене, а пък и не е далече, ей го къде е, до Банско.
Така че ако има желаещи, нека потвърдят, за да можем да уредим стаи ( мисля че беше по 15 или 20 лв на вечер):) Дерзайте
Shorty - на Thu, 12 March 2009
Ami, tuka e lesno. Ima baseini, koito rabotiat vecher - s jacuzzita, sus vriala voda na otkrito... Liatoto vsichki baseini rabotiat kato liatno kino - gledash si filmche, piesh birichka, ama vsichko vuv voda. Moje da proverite dali i v sf ima pobodno neshto. Sorry za latinicata, nali znaete...
vaso - на Thu, 12 March 2009
Начи аз златния пуяк за най-много простотии за най-кратко време мога да го спечеля за 10 години напред, и дори няма да се изпотя. :D Ебавам се, мноо ясно. Идеята е добра и на мен ми се прави нещо генерално различно (спести си коментара, знам какво ще напишеш :D ). Трябва ни ново пуешко хоби, различно от поглъщането на ферментирали течности в затъмнени помещения. Предлагам да започнем да пием на открито. :D Лошото е, че и аз нямам конструктивни предложения. Сега като се стопли още малко и на вас с маторите изведнъж от самосебе си ще ви се реши проблема. Въпроса е ние с четериколките какво да правим?!