Yoshimura & SV650S - rutash - 2010-05-17 17:19:20

Искам да използвам малкото време, което имам напоследък, за да изкажа благодарност на моя колега Илия. Той успя да се пребори със свръх-компетентните Schäfer Motorsport, които са официален представител и вносител на Yoshimura за Европа.

След само 3 месеца, тези гении на логистиката успяха да поръчат и доставят от Щатите изпускателна генерация за моя мотор. Е, не беше точно това, което бях поръчал, но след като прецених, че може да почакам още три месеца, реших да го задържа така, както е.

Изпускателната генерация е супер, заслужава си всеки един цент. Звука няма да мога да го пресъздам на филмче, но ще ви го обясня така: преди, като минавах по улицата, имаше някои авто-аларми, които не се включваха. Сега вече няма такива.

Собственоръчно му изтръгнах и заглушителя. Малко съжалявам, че не произвеждат усилватели. Но какво да се прави. Прилагам и една снимчица от посленото мото събитие. На връщане от Ямбол се засякохме на по кафе малко след Пловдив. Има една сервитьорка, дето си заслужава.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

Shorty - на Thu, 3 June 2010
Да, точно. Не го шипват в контейнер.
vaso - на Thu, 20 May 2010
Да попитам само, "никс мер пасирен", че не минава по море ли значи? :)
Shorty - на Tue, 18 May 2010
Ти имаш коз - по каталожен номер е! Ама малкият Ахмед също има коз - не може да чете! so much for german engineering and services... :DD
Shorty - на Tue, 18 May 2010
Хаха, отговорът ще е нещо от рода на: ентшулдиген, унзер митарбайтер никс гезен, дас дизе никс дизе, аба андере дизе - шон фиел гефикен, арш шмерцен, никс мер пасирен!
Грюсе,
Абдул Сюлейман,
Гешефтсфюрер :DD
rutash - на Tue, 18 May 2010
Но и карбоновото не е за изхвърляне. Интересно ми е, какъв ще е отговора на магазина в Германия. Все пак го поръчахме по каталожен номер от техния сайт.
rutash - на Tue, 18 May 2010
Не. Има едно, което е stainless steel / titanium. Това, което е на клипа е stainless steel / stainless steel.
alioth - на Tue, 18 May 2010
примерно това http://www.youtube.com/watch?v=Q52wHpKEchY&feature=related - познах ли (даже стопа е същия :)