Учебник по кормуване - Паркиране Част 1 - rutash - 2009-11-26 10:54:13

Аз отдавна съм ги приготвил тези снимчици, специално за блога. Но напоследък нещо съм изпаднал в много работа. И понеже батко ви Иван услужливо погреба блога, вместо да напише нещо, реших че тая работа не мое така.

Темата е, както гласи заглавието, уроци по кормуване. Може да си направим рубрика. Може пък да научим нещо един от друг. София, както знаете, е изпълнена с невероятни майстори виртуози на кормуването. (Има и доста майсторки на кУрмуването.)

В днешния урок номер едно, ще ви запозная с методиките на паркирането. Важни са няколко неща:

  1. Купуваш си колкото се може по-голяма кола, която караш сам. Голямата кола си има предимства - примерно голяма е. Други предимства - заема много място, минава трудно по тесни улички, трудно се свиква с габаритите (особено ако си .. айде да не казвам).
  2. Освен това, като паркираш, гледаш да не одраскаш колата. Винаги спираш така, че отляво и отдясно да ти остане поне половин място. Трябва да внимаваш обаче - ето тука е майсторлъка - ако оставиш много място, някой може да реши да паркира. Нагли хора всякакви.
  3. Също много важно - не мисли за другите. Сега в крайна сметка, не може да мислим за всички. Нека всеки мисли за себе си. Ти нали си паркирал? А така - другите да се оправят. Желязно правило.
  4. Важно е да осъзнаеш, че в подземните гаражи паяци няма и скоби не слагат. Най-много да те викнат по уредбата в мола. Ама много важно. Ще викат, ще викат, пък ще се откажат.

Макар че от снимките не се вижда, аз съм чувал за майстори, които успяват да запълнят три и повече места с една единствена кола! Ето това вече си е изкуство.

Дълго време си мислех, дали да скрия регистрационните табели от снимките. И накрая реших, че няма нужда. Ако се познаят някъде - още по-хубаво!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

vaso - на Fri, 27 November 2009
Вече ги имаш, правилата! :)
Shorty - на Thu, 26 November 2009
You tell'em, Hans! :D
ivan - на Thu, 26 November 2009
да ... е лейди Ди беше постнала една много готина снимчица на която една количка любезно беше запазила 3 места на кино Арена. Те та ... да не земе се запълнат случайно. А иначе .. бай ти Иван пише ... ма нема кой да чете...
rutash - на Thu, 26 November 2009
ПС: Сигурен съм, че долен Вас може да допише още бая правила.