Берлин - rutash - 2008-12-09 23:24:03

Добре, сега верно е, че ме няма, трява да се бачка. Ама вас какво ви спира, не мога да разбера?

Занимавам се с пълни олигофрени, които по цял ден се опитват да ми обясят какви прекрасни планове за развитие имат, а аз просто се сдържам да им кажа, че и половината от това, което са намислили, няма да стане. Не и преди 2340 г.

Но исках да отбележа, че аз, изпаднал всред пеещи пияни германци, използвайки прекрасния си телефон, за да се свържа с долното общество, намирам време да пиша. А вие не. Ами не сте прави. Никак даже.

А, да, снимката. Тя е от летището в Мюнхен. Не мислех, че след като Михов специално се занесе до Мюнхен, за да се напие с бира и да пояде на гърба на данъкоплатеца, все пак ще му обърат такова внимание. Той проучваше възможността да купи БМВ мотори за куките. Те пък му направили четка с регистрационния номер на този експонат.

Айде лека и да пишете, че ще си дойда и тогава ..

Рейтинг

Коментари

rutash - на Wed, 11 February 2009
И резултата от използването на телефона за връзка е 150 евра сметка от О2. Ще ги пребия ако ми паднат!
vaso - на Thu, 11 December 2008
Кажи им "Пичко матер! Ултра черно!" и ша бягат. Трябва да ги храниш подобаващо.
Shorty - на Wed, 10 December 2008
Даа, Миков дойде до BMW Welt. Еми, финансова криза - 25% спад на продажбите на Нойваген - а ние сме все пак цяла държава и ако ще поръчваме, ще е по много. Ей сега един мангал с такава седмица се щеше да ме сгази на Мюнхнер Фрайхайт... И тука ги карат едни...
vaso - на Wed, 10 December 2008
А аз си мислех, че само при мен е този проблем с умората. :)
rutash - на Wed, 10 December 2008
То това е сигурно като пролетната умора при мене. Появява се на два пъти в годината за по около шест месеца ...
Danny - на Wed, 10 December 2008
виж като си прав прав си... нещо ми се струва, че долното общество е изпаднало в летаргия :)
vaso - на Wed, 10 December 2008
Пич, не може да се сърдиш, не си прав, макар и сред пияни гермаци и използвайки прекрасния си телефон, който апропо унищожи няколко култови филмови продукции от самодеен характер. Дори и аз немога да бълвам постоянно. :) Пък и нищо не ме е жегнало така, от вътре, че да го споделя с обществото долни изроди. Бът фиър нот, ша има постингове нови, дет съ вика! :)