Долният ни блог ще стане на четири - rutash - 2011-08-31 19:07:37

Днеска както си седях и си мислих, по едно време се оказа че само си седя. Но разглеждайки архива на блога се оказа, че другия месец долният ни блог ще стане на 4 години. И макар, че напоследък няма много приноси тук, все пак това време не е никак малко и статиите, които имаме са цял куп.

Мислех си, как бихме могли да отбележим това събитие. И имам някои идеи, но ще ми трябват долните ви размисли по въпроса. Та значи аз визирам следните опции:

Да си направим една среща. На топ основателите. Ще пием по бира и ще си подрънкаме за блога и глупостите в него. Готов съм да организирам, ако кажете кой би участвал.

От много време искам да префасонирам блога и да го накарам да изглежда като блог. Мога да го реализирам, но ми трябва дизайн. Може да купим някой готов от мрежата (има за по 20 - 50 долара). Ама трябва да се намери и да се избере. Пък ние ще го имплементираме. Да подарим на блога нова визия и по-лесно управление.

Всякакви други идеи са добре дошли. Очаквам вашите предложения.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

ivan - на Thu, 1 September 2011
добре, ще погледна след малко и ще гледам да пратя нещо. Кажи някои сайтове ако знаеш по темата
rutash - на Thu, 1 September 2011
Амчи да земем да се видим щом ще си тука. Като гледам 16ти и 17ти септември са удобни дати.

Колкото до дизайна, парите не са проблема, проблема е намирането и избора. Ако секи пусне некой линк към темплейт, дето пасва за блог и го кефи, може да гласуваме.
ivan - на Thu, 1 September 2011
20-50 долара са нищу. Това не го мисли - аз съм за. Относно среща - супер ама съм в България само от 15.09 късно вечерта до 19.09 наобед. За това, че няма много нови статии ще се погрижа веднага :) Пък ако имаме нов дизайн и пуснем 5-6 нови статийки ще се има лек тласък пък сабия ще покаже колко ще трае :) Все пак 4 години не е малко...