Сезона на зимата - rutash - 2009-01-06 12:33:17

Надявам се на всички Новата Година ви тръгна така добре, както и на мен. След две седмици празници и купон, най-накрая дойде време и да поработим малко. Затова и започва да се наблюдава зачестено посещение на нашия блог.

Германските ни колеги още не са се изпоприбрали, но до дни очакваме и техния принос тука.

И понеже стана леко хладно - минус некви си градуси, а пък празниците приключиха и черния ми дроб жадува заслужена почивка, предлагам друго разнообразие. Това е и малко като призив към всички майстори на спортното изхарзулване по заснежени наклони.

Ние още към края на миналата година открихме сезона на бързо. Макар и да нямаше много сняг, успяхме да спуснем лалето към 10 - 15 пъти. Нямаше и много хора. Аз наскоро повторих, за което сега съм малко настинал. Но се надявам до края на седмицата да съм на линия. Така че - долни скиори, обедиявайте се и да ходим да пробваме малко нещо различно.

@Долен Вас: Имам шейна с кормилце от едно време. Тежи тон - тон и половина, не повече. Мисля, че ако си достатъчно луд, може да се пробваш да събереш точки по наклона.

Рейтинг

Коментари

vaso - на Wed, 7 January 2009
Проблема е, че наваля доста сняг и сега е неможе да се носиш толкова качествено. :) Гадоста те спира. Иначе площадчето пред резиденцията изглаждаше като пързалката на Ариана, но с коли. :D
blade - на Wed, 7 January 2009
OOOO...Васо, Васо...ооо :) Ще ходим мноо ясно! Ние направихме същото упражнение 2 дни преди нова година и беше МНООООГо добре. Е по пистата тичаха някви пешеходци отвреме навреме, а и беше станала ЛЕД от такива като нас!
vaso - на Wed, 7 January 2009
Аз неможах да открия сезона за харзаляне по заснежени склонове, но с Пил Пуяк АКА Ник Долнии открихме сезона по пързаляне на 4 колела с вратите напред. Организирахме се на писта "пред резиденция Бояна". Получи се доста добре, аз съм доволен от синята шейничка. :D Маслото на Пилия беше на 5 bar-а и всичко беше наред. Предлагам да се организираме една група долни дрифтъри и да се накатерим вкупом, другия уикенд, примерно и да си изкъртим ръчните. :)
@ Бай Иван Долния: Пожелавам да му е живо и здраво именцето и все така да ни радва от височина!
@ Долен Румен: Таз оранжева шейна, която ми предлагаш, аз ще я пусна по склона, колко му е, знаеш как не ме слуша главата. Лошото е, че после ще трябва да ми ходите бавно и да ми ядете житото, а аз съм се хванал на един бас с един бронтозавър и не искам да го спечели служебно. :D
rutash - на Wed, 7 January 2009
А, да са ни живи и здрави и Ивановците! Как подло се измъкна ти!
ivan - на Tue, 6 January 2009
Усеща се тънката нотка на ирония по повод донлното МПС. Държа да отбележа, че бат Румен достойно се представи по баирите и почти не изора пистите с глава ;). Сметам скоро да го снимаме по алпийските такива и да доложим със съответния снимков матриал. Иначе още утре се очаква принос към блога. Аре и да са ни живи и здрави Данчовците.