Ще спирам пиенето - rutash - 2009-02-02 12:00:19

Ебавам се.

Просто след като Мара ни заведе в едно доста небрежно заведенийце, поместено най-неочаквано на последния етаж на една сграда малко преди сточна гара, ние естествено треаше да се покажем и в резултат произведохме следните материали. Счетох, че светлата дата втори февруари е подходяща за целта.

Всъщност пиша днес не толкова, защото е втори, а защото събота и неделя съм доста зает, за да пиша (както курцер Трутхаан правилно отбеляза). Друго си е понеделник на работа. На кого му се работи? На мене не. Викам си - я да разгледам снимките аз. И то се оказа, че са се получили доволно.

Гадната машинка на Nokia прави снимки само на светло. Аз не мога да разбера, що и е 5 мегапикселна камера, когато няма светкавица като хората? Ама така са решили финландците.

Визирайки двамата долу вдясно, няма как да не им пожелая весел празник. А на останалите - седмицата почна, не се преработвайте много, скоро ще свърши. Пишете ни повече през новия месец и германските ни долни да си стягат задниците, щото прииждам на 27ми със сила към този център на баварска селяния. А тогава - както винаги - ще стават чудеса. По много.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари