Алпийска програма - rutash - 2009-02-02 12:28:39

Понеже нашата алпийска подготовка е напът да се осъществи (понеже сме сериозни хора), ми се ще да споделя с вас някои работи.

Първо - благодаря на Дългия, за стройната организация. Рече и стори, аз така обичам. Жалко, че не можахме да станем триста, както ми се искаше, но явно не всички са посветени в технологията на изхързулването. Други пък ги мързи и те така. Все пак искам да отправя призив, за last-minute желаещи. Много хора питаха, пък никой не каза нищо конкретно.

Второ - понеже организацията е свързана с посещението ми в баварската столица, а пък вие всички там сте ми много любими, ще се радвам да се видим. Както си му е реда, имам предвид. Идеята ми е проста - да превземем италианеца. Аз бих предпочел иначе да превземем Франция, но то май няма много смисъл, пък и италианеца си го знаем. И той си ни знае :) Така че, ша ва замола да направите една резервацийка за около триста човека за 27ми вечерта. Аз ще гледам да се обадя на когото мога, но е добре и вие да се разберете помежду си, та да може да отидем със сила в пълен състав.

Трето - виж второ, защото съм само два дена в Мюнхен, а не искам да се пропуснем. Не признавам работи като не мога, зает съм, боли ме ..., мързи ме, не искам, и др.пд.

Не на последно място - искам да споделя поредните две снимки от уикенда. Ще ме извините, че не си висях вкъщи да пиша в блога :) В събота бяхме в Гранде - изобщо не ми се тръгваше оттам. Но се насилих и си заслужаваше. Няма такъв кеф, като да се пуснеш пръв по пистата. Напомня ми на едно друго нещо, когато пак бях пръв, но да не се отплесвам прекалено.

В заключение - стягайте си германските дупенца, че идвам. Айде.

Рейтинг

Коментари

ivan - на Fri, 6 February 2009
Аз ще се обадя, щото явно несериозността е обратнопропорционална на разстоянието от най-предната точка на мъжа в състояние на небивала радост до земята. Иначе то е ясно - че се мре.
rutash - на Mon, 2 February 2009
Тя приблизителната бройка е около 300.
Shorty - на Mon, 2 February 2009
Оооо, Италианеца много ще се зарадва да те види :)))) И аз ще се развъня, за да имаме поне няква приблизителна бройка...