Неделни бели - rutash - 2009-02-09 12:25:23

Неделя е доста мързелив ден. Обикновено нямаме настроение за нищо, освен да кибичим в някое кафе и да дрънкаме глупости.

Вчера обаче събрахме ентусиазъм и отидохме да покараме. Аз съм сравнително разочарован, защото далеч не постигнах добро време на пистата. Най-добрата ми обиколка беше цяла секунда повече от личния ми рекорд на пистата. Не знам дали е заради машината (те определено имат доста различни характерестики) или беше заради блъсканицата, която си устроихме, или пък просто карах зле. Следващия път ще се постарая повече.

Сега обаче, без да дрънкам повече, предлагам две клипчета на вашето внимание, които доста ясно показват борбата на пистата.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Mon, 9 February 2009
Толкова нежно се подпираме, че Пешо като спря в гумите и ги премести два метра към средата на завоя. Не знам как не си изяде волана от нежност. После и ти ме спря съвсем нежно в мантинелата, но на филмчето не се вижда как ти се карам, заради червената светлина.
vaso - на Mon, 9 February 2009
Тва, нашето не е никво блъскане. Ние само нежно се подпираме от време на време... Така че не смятам че някой ще ни каже нещо. Ако каже, ще го набием и готово. :D
rutash - на Mon, 9 February 2009
Не вървят тези машинки. Това е най-големия проблем в цялата работа. Като се оправи времето на пролет, ще се занесем един ден до пистата в Благоевград. Там и пистата е по-дълга и картовете са много добри. И вървят еднакво много. Само не знам дали няма да ни изгонят, ако почнем да се блъскаме като тука.
vaso - на Mon, 9 February 2009
А Бай Мйешеч, вместо да показва пръстета, да вземе да се качи и той някой път, и да премерим сили на хасфалта!
vaso - на Mon, 9 February 2009
Мдам, борбата беше безмилостно жестока през цялото време. Аз съм недоволен от техническия проблем, който застигна моята машина - скъсах жилото на газта, явно съм го презорил.
Въпреки това успях да продължа след престой в бокса.