Кой е виновен за проблема с боклука, Христос ли? - rutash - 2008-09-15 15:38:57

И днеска в нюза четем интересни изказвания. Например:

Така премиерът Сергей Станишев започна коментара си по „омръзналия му проблем със столичния боклук".

„Ако кметът не носи отговорност за нищо, аз питам за какво го избират. Кой е виновен, че има проблеми - Папата римски, Исус Христос?"

Значи, брато, проблеми с боклука има много и нещо ми се струва, че не можете да ги решите. Затова аз ти предлагам да си внесете един вот на доверие, пък ние обикновените избиратели ще ви помогнем и ще изхвърлим боклука на жълтите павета вместо вас. Щото вие се отплеснахте бая ми се струва. Пък и не ви е срам да дрънкате, дееба.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

poze pozevski - на Tue, 16 September 2008
Кво разбирате вие от боклук бе,пуяци долни разноцветни?
rutash - на Tue, 16 September 2008
Аз мисля, че далавера в такъв завод има. И то голяма. Само че не могат да се разберат кой с колко точно да участва.
Shorty - на Mon, 15 September 2008
Фактът е, че вълци и всякакви други си правят пари и хич не им е до завод за рециклиране на отпадъци. Ако имаше далавера от такъв завод, щяха да направят - както правят молове. Тъпото е, че заради една шепа педали, го духат всички. Ама то те не се педали - щом са си го измислили да са си добре...
vaso - на Mon, 15 September 2008
Ние за тва им подписахме зповедите, пич! Тоя боклук, в момента в който се напълни там кадето го носят и складират, веднага го вадят ония офчари - турския, царския и червения и почват да го размахват и да обясняват колко е некадърен кмета. Той понеже проблема е от вчера. + тва проблема е, че всички сме се събрали в китната Софията, цапаме тук по цяла година и само за празниците си ходим на чисто, ама иначе не искаме боклука да го карат по други сметища - в София трябва да си седи. И с трафика е така - задръстване било, ми да ще е задръстване - по празниците, защо няма задръствания? Просто града не е сметнат за такова натоварване - нито инфраструктурата нито сметището. Не че защитавам бат Бойче, ама човека неможе да си го извади от газа за тоя завод за рециклиране и за една нощ да преасвалтира и оправи всички улици, макар че може да се справи доста по-добре според мен, неможе 100 метра, няма и толкова, релсов път на пъпа на софия да ги правят 1 седмица. Особено ако се бачка през ноща. Мен ме съмнява, че на хората в тези фирми не им се плаща двойна надница за нощния труд. И трето, хубаво е че поне няква част от хората си хвърлят боклука на предназначените за това места а не през прозореца в градинката пред блока или както видях вчера един бакшиш пред РУМ Черни връх - под колата.
И един последен апел към шофьорите, които не са от София. Не се опитвайте постоянно да ни доказвате колко сте бързи и колко сте по-добри от нас. Нека бъдем толерантни на пътя - така за всички ще бъде много по-малко изнервящо.