В какво се забърках?! - rutash - 2009-02-26 12:19:29

Последните няколко дни ми минаха като на сън. Всъщност, може би повече ми се искаше да е така, защото на практика почти не мигнах. Аз отдавна разправям, че трябва глупостите да се правят с повече ентусиазъм и разнообразие.

Те тези мисли ми минават от много време. И не само на мене. Но напоследък имах чувството, че повече се говори, отколкото нещо се прави. А накрая вече наистина само се говореше и то всеки път едно и също. И нищо не се случваше. Та реших да променя малко нещата и да поема инициатива, взимайки пример от blade, Veyron и компания и давайки пример на останалата част от долното общество.

Както обикновено, при мене нещата стават доста инцидентно и една неделя (миналата), понеже нямаше какво да правим, пуснахме един search в Мрежата и попаднахме на това от снимката. Чухме се с хората, отидохме да го видим. И дотам. На мене ми останаха очичките в него. След това не спах, после пак не спах. После организирах едно-две неща, които бяха така да се каже предпоставка, чух се с Бачо ви Калин, който е един виден долен плажен полицай и се занесохме отново, този път да пробваме.

И така от вчера към 18:30 съм горд собственик на Suzuki SV650S.

Много съм на кеф от факта и реших да се похваля. Това лято няма да е като другите, поне не за мен. Има опасност да се образува голям пуячен конгломерат на две гуми, който да кръжи напред-назад и да върши бели със страхотна сила.

Предстоят ми още доста неща свързани с това начинание. Например трябва да си взема А категорията, да си купя един тон кожени парцалки и каска, както и нови гуми. Но мисля да свърша всички тези неща едно по едно с кеф и дано нямам неочаквани проблеми.

А сега трябва да превъзмогна афекта и да се отдам на работата си, защото имам да свърша един куп неща преди утре. А утре - утре идвам със страхотна сила към баварската столица, за да се срещна с гилдията там, да покарам ски и ... да се опитам да не мисля, как ще карам мотор цяло лято.

Рейтинг

Коментари

ivan - на Thu, 26 February 2009
ХАхахахаха незнам ... повече си чудесен или повече луд. Е така се прави. Като те стегне капата трябва да се правят глупости. А не като некви тука местни пеерасчета дето по цял ден се прегъват на 4 и носовете им са станали кафеви от целуване и цял живот спестяват за да мое като се пенсионират да си овесат 2 кила слато на жмуя. Да ги еба.
ТА честито и внимавай от влагата да не ти настинат бъбреците ;) С'ти ли се ?
Shorty - на Thu, 26 February 2009
Чудесно си постъпил! И аз миналото лято като се качих, макар и за десет минути, се убедих, че ще направя "А" при първа възможност. Да ти е честит и наистина - безаварийно...
Shorty - на Thu, 26 February 2009
Чудесно си постъпил! И аз миналото лято като се качих, макар и за десет минути, се убедих, че ще направя "А" при първа възможност. Да ти е честит и наистина - безаварийно...
Veyron - на Thu, 26 February 2009
Ха, честито и от мене пак :), моторчето е супер. Много безавариини и на заднта седалка нали знаеш.... :). Само да се стопли и почваме да караме.
dolna_cherta - на Thu, 26 February 2009
Със здраве и без инциденти !!! :):):)
vaso - на Thu, 26 February 2009
Хайде със здраве да си го караш, за Nти път. :>