Да дойде в София силистренският кмет - rutash - 2008-09-16 14:21:56

Не мога да се въздържа, да не коментирам изказването на този индивид, произходил от едно село близо до Перник и задържал се на власт вече втори мандат. А става въпрос за следното:

Все пак президентът Първанов отбеляза, че по въпроса може да изрази удовлетворение, че в България има доста сериозни кметове - като например силистренският кмет Иво Андонов, който може не само да решава проблемите на своя град, но и да помага на София.

„Ако можеше да дойде да управи и трафика, и движението в София, щеше да бъде чудесно", добави Първанов.

Аз съм направил много странно наблюдение, не знам дали някой от вас също го е забелязал. Идвам си на работа един ден, сядам в офиса зад бюрото и почвам да чакам някой да дойде и да ми свърши работата. И никой не идва. И работата си седи. Не свършва. Проектите не се предават. Нещата седят там, където са си. Много странно - аз съм направо изумен.

А това, което искам да кажа всъщност е (ще ме извиняват за по-острия изказ) - абе, нещастници, писна ни да си прехвърляте топката и да се плюете един друг. Вземете свършете нещо и тогава дрънкайте, майка му стара. Ако можел да дойде някой да оправел не знам си к'во. А жена ти някой не искаш ли да оправи, бе? Ми бъдете мъже малко поне - вземете се в ръце и почнете от някъде, пък то резултатите ще последват неминуемо. Направо съм потресен от политическия "елит" у нас.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Fri, 19 September 2008
Относно произхода, намерих по-точни данни: с. Сирищник, Община Ковачевци, Област Перник.
vaso - на Tue, 16 September 2008
Андронен изчеластратор за всичките - до смърт!