Сезон 2009 - rutash - 2009-03-30 12:39:17

Време е за кратко резюме на събитията от изминалия уикенд. И така - какво се случи? Открихме сезона, как какво!

Всичко започна в Левски Г, където се събрахме не повече от 300 мотористи. Нали знаете, че ние обикновено сме около 300. Малко кафе, малко майтапи, много мотори. С пикаенето е по-трудно, но карай да е весело. Истинския моторист не яде, не пие и не пикае никога. Това всички го знаят.

Занесохме се пред Александър Невски. Само паветата бяха малко кофти - за другия сезон ще поръчам да го асфалтират. Там бяха надошли и други групи от по 300. Започна небрежна обикола измежду моторчетата - гледаш, кефиш се, запознаваш се с разни хора, дрънкате си за мотори. Някакви промоутърки търчат и ти раздават брошурки за кожа, бензин и гуми ... Ти си мисиш само как ако .. ама да не раводнявам сега статията.

По едно време се появи Милен Велчев .. тоа паааа. Изобщо не разбрах к'во прави там, щото не беше с мотор. Поне аз не видях. После се появи Бат' Бойче - а па тоа пааааа. Избори идат, бръкнал се 20 бона за един камион и дрънка там по микрофона. Бегай оттука, бе! Като вземат да се взимат на сериозно значи...

След литургията за гладък асфалт и хубаво време, дойде ред на хеви метъла. Откъм Александър Невски се разнесе Metallica, AC/DC, Motörhead и те така.

И най-накрая стана 11:00. Всичко живо се метна на моторите, запалиха двигателите и земята буквално потрепери. Няма такова преживяване. Навсякъде мирише на бензин, всеки дава газ и през две секунди някой удря на прекъсвач някъде из тълпата.

Тръгнахме. Минахме из цяла София. Аз лично не съм минавал на толкова червени светофари в живота си. Хората с колите ни гледаха кофти. Колко ли псувни сме отнесли? Ама - майната им! Други ни се радваха, снимаха ни и ни правеха знаци да даваме повечко газ. Колко бензин замина за едната обиколка .. не е истина.

Накрая стигнахме в Кокаляне. Там имаше бира, мотори, кюфтета, хеви метъл и стриптийз. Гадна работа. А на всичкото отгоре беше и слънчево. Отврат, дано ви се наложи да го изпитате на свой гръб един ден!

За да затапим накрая се занесохме до Враца. Виктор има прекрасна вила. Въпреки че организацията пак почна да куца по едно време - ние все пак се справихме и реализирахме огън с мръвки и бира/ракия. Много беше неприятно.

За околните нещата се развиха по следния начин: довлякоха се незнайно откъде четирима мотористи със страхотен рев. Слезнаха от моторите, отсякога две дървета, нацепиха ги, запалиха голям огън, наместиха се отстрани и се изпонапиха на открито. После в нощта имаше грозни прекъсвачи. А на всичкото отгоре на близо имаше и ферма за пуяци. Не ги оставихме да спят и те бяха доста превъзбудени от буйстващите им в близост събратя.

На другия ден с Пешо умряхме от студ в дъжда по магистралата. Трябва да си инсталирам чистачка на визьора. И те така!

Рейтинг

Коментари