Опровержение - rutash - 2008-09-18 16:54:56

Значи понеже се появиха някакви долни докладни записки, уличаващи зелените пуяци във киборгизъм и изчеластраторвание, аз се чувствам длъжен на този етап да разсея всякакви слухове относно зеления пуяк.

Първо държа да отбележа, че макар и доста долен, зеления пуяк си остава едно много дружелюбно и напълно безобидно животно. Както е естествено за всички цветове пуяци, зеленият също преследва пуешките митове и легенди. В нормалните му условия на съществуване, това може да стане само киснейки по отбрани столични питейни заведения.

И сега искам да попитам: от кога плажната полиция действа извън плажа? И след като очевидно бе забелязана на столична територия, искам да попитам аз, под чия юрисдикция функционира формацията. Липсата на всякакви отличителни знаци (кърпа за глава, пясък в гъза и най-важното - розов тен) ме кара да се съмнявам в истиността на тази организация като цяло.

Погледнете от близо тези обикновени пуяци. Веднага ще забележите, че това са най-обикновени разноцветни пуяци и в никой случай не са полицейски такива. Защото всички добре знаем, че плажният полицейски пуяк не може да вирее на запад от Шумен, даже и там му е доста далече.

Колкото до видовете, демонстрирани на снимката, аз се съмнявам, че те са в трезво състояние и във възможностите си да преценяват катеричната ситуация като цяло. Прекомерното киснене по столичните питейни заведения, както и липсата на сън, наличието на определен вид бистри течности със съдържание на алкохол, прекомерното пуйчене, отсъствието на солена вода, пясък и смрадливи водорасли, оцапани с мазут, влияят негативно върху преценката на плажния полицейски пуяк. В резултат на което, този вид пуяци се превръщат в едни обикновени позьорски пуяци, които по никакъв начин не бива да се взимат на сериозно. Камо ли да им се разрешава да публикуват докладни записки по иначе така наболели пуечни въпроси. (На този етап не съм сигурен, дали "пуечни" се пише с Е или Я).

И понеже доста се отплеснах, искам само да привърша с още няколко изречения относно зеления пуяк. Слуховете, че този вид притежава турбина са далече от истината. Това е един съвсем естествено, атмосферно надут пуяк. Той притежава и едно мини такова малко хадронно изчеластраторче, с което не би могъл да навреди никому. Ами това е - приятно коментиране.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

vaso - на Fri, 19 September 2008
Да, така е, всички пуяци са с атмосферно пълнене. Някои от тях имат повечко клапани, други имат повечко цилиндри, трети имат спортни филтри и дюзи с по-голям дебит. Изключение прави надутия пуяк - по обясними причини. Той се движи на около бар, бар и половина надналягане, защото е с оригиналния си пуешки колектор и повече не би му понесло. Има малка турбинка и кулер.