Johnny Bravo - rutash - 2008-09-23 11:52:20

По дяволите, вчера към 21:00 местно време беше забелязан един обикновен зелен пуяк, дегизиран като Johnny Bravo. Зеленият пуяк, както е нормално за техния вид, се е придвижвал в пуячен конгломерат, оглавен от черен пуяк и няколко други пуяци за цвят.

Има информация, че така образувалата се пуячна хайка е канибалствала в столично гастрономично заведение, преди да продължи да извършва долни деяния от най-разнообрзен вид в едно небеизвестно столично питейно заведение на бул. "Дондуков".

Внимание, важна информация! Има сведения, че така посетеното столично питейно заведение ще работи на нова година със страхотна сила. Предвидени са два етажа пълни с пианисти (долни) и също така DJ. За съжаление, точните параметри остава да се изяснят от долните управители Ани и Сергей. Пуяците обаче получиха потвърждение за 10 места долу (естествено). Скоро ще има ъпдейт, като се обади Серго да каже за кувертите. Така че, пуяци долни разноцветни, стягайте си перцата и сополчето на клюна, щото ще посрещаме/изпращаме 2009/2008.

@Иван: Ани ти прати много поздрави и каза да земеш да си дойдеш, за да спретнем една нова година. Така че, мисли му, брато.

@Shorty: "Земля в илюминаторе" не звучи добре, когато не пригласяш, катерейки се върху пианото, така че, земи си ела и ти!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Wed, 24 September 2008
Значи, брато, не си прав. Катериш се. Имаш и свидетели :)
Shorty - на Tue, 23 September 2008
Мама му дееба, (аз ли сефтосах сайта откъм псувни) дали ми се слуша Професионалната песен, как мислиш?! Не се катеря по пианото - обикновено някой пиян идиот ме вдига и почва да си играе на самолетче с мен... А аз си бръмча. Ще дойда със страхотна сила на инспекция, само да я заработя :DDDD
vaso - на Tue, 23 September 2008
"Джони браво, вечерта виси на косъм - питай ме как ще стана утре в осем."
Тва е цитат от една песен на Хапсурт. Колкото до пуяците и новата година - знаете: Аз съм винаги "ЗА". А късия и дългия пуяци и те си знаят... ще си взема автовишка...
А Серго... Серго... тва не е човек, тва е самият дявол!!! Евалата на таквизи пичове като него! :)