Нова година 2010 - rutash - 2009-09-18 12:22:52

Не че искам да ви притеснявам много-много, но годината се изнизва полека лека и оставащите три месеца ще минат преди да сте разбрали. С което искам и официално да открия тазгодишната дискусия на тема "Какво ми се прави на Нова Година". Предлагам всеки да напише кратко есе - до 200 думи и да го предаде на редакцията на dolni.org.

Ако не това, поне нека да се обединим около някаква идея, колкото и да е трудно. Нека започнем с това, кой как вижда нещата. Миналата година посрещнахме новата година в небезизвестния пиано бар Магнито, убеден съм, че тази година ще търсим нещо по-различно. Общо взето трябва да е интересно, лесно за стигане, не много скъпо, по възможност да може да се съберем около 300 и само тези неща.

Мина ми идеята за къщата в Огняново, където бяхме в началото на годината с долната_черта и компания. За съжаление (както и предполагах), не съм първият, който се е сетил, така че няма да сме там. Може да отидем преди / след това, но това е тема на друго обсъждане.

Аз лично тази година съм за малко по-битов купон, имайки предвид, че всяка седмица киснем по заведенията. Не намирам за нужно да изтърсим по 200 лева всеки и да се натикаме в някой пиано бар. Предпочитам да отидем някъде, ако може в някое къще, където ще можем да си вилнеем на спокойствие. И за да успеем да намерим нещо прилично, предлагам да се разтърсим сериозно, а не на 20 декември да се чудим какво да правим.

Определено не ми се пие ракия от пластмасова чаша на купонче в апартамент някъде, така че се взимайте в ръце. Айде да почнем оттам, всеки да си каже дали има планове, дали няма и да имаме представа колко 300 сме всъщност. Също така всеки да си каже какъв тип купон предпочита.

И след това ще се нагънем и ще се постараем да намерим нещо изгодно за всички. След последните пъти се заричах, че няма да организирам, но май пак ще се наложи. И така - коментирайте, че ще ви ...

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Thu, 24 September 2009
Виж ся - ако не е там, другаде ще е. Важното е да сме ние. Василий се е заел сериозно и аз се опитвам да помагам (давайки мъдри наставления), така че все ще уредим нещо. И никаква ракия на нова година!
ivan - на Thu, 24 September 2009
Едно легло с една мацка за мене ако мое. Абе ... а съседна на тая къща няма ли? Да не я претоварим. А за тока ... е кво свещи нема ли? Бе че се оправим. Бате Румене ... ма нали знаеш - повече от тон, тон и половина ракия да не зимаме...
blade - на Fri, 18 September 2009
Засега ни я пази, чакаме да си даде условията и тогава и ние ще си ги кажем...
vaso - на Fri, 18 September 2009
Изглежда добре, къщето. Яко битова исторя. :)
rutash - на Fri, 18 September 2009
Взимай цялото чудо, аз отговарям!
vaso - на Fri, 18 September 2009
Аз съм принципно "ЗА". 2 легла.
blade - на Fri, 18 September 2009
Свободна е къщата в Долен (Шарковата къща), 20 лв. на легло. Говорих с Емил Шарков...очевидно е собственика. Давайте инфо кой идва макс капацитет - 16 легла! Стаите са 2-ки, 4-ки и т.н. ама те май не ни еВат много, а?
rutash - на Fri, 18 September 2009
Добре - ето ви конкретно предложение: село Долен! Ние си говорихме и преди за това. Архитектурен комплекс, близо до Банско и Добринище. Съвсем до Огняново. На www.dolen.hit.bg има и контакти за престой. Какво ще кажете? Една долна Нова Година.
blade - на Fri, 18 September 2009
Миналата година бяхме на една къща в СЕЛО Боженци... Само едно бих искал да намекна - ако избираме къща щото и на мен ми се ходи някъде извън СФ - нека да е в населено място където са си сметнали дебелината на кабелите... Миналата година мрежата се претовари и ако не бяхме с един пич от силно-токовия техникум и двама от слабо-токовия... имаше възможност да празнуваме на тъмно! Па като си решил да правиш туризъм смени си подстанциите деВа...
По въпроса - много би било хубаво да намерим нещо в района около Банско!
vaso - на Fri, 18 September 2009
Първо, ще ни... 'щот сме убави! Второ, аз съм за със сичките си крайници за организация за нова година. Предпочитам вариант като този в Огняново, аман от заведения. Ако можем да си харесаме някое къще някаде, ще е пирфектну. Варианти с басейн са за предпочитане. И те така!