Пай се-е-е-е-е! - rutash - 2008-09-29 16:47:24

Ще гръмна!

Що, бе?

Щото съм се надул.

Ама с к'во?

С простотията на хората, как с к'во!

Аре, де, к'во е станало?

Много неща. Как не можа една седмица да ми тръгне гладко. И да си кажа, "Е, понеделник не е толкова лошо все пак ..." Ама не! Може ли загубения ми германски колега да ми звънне 20 пъти. И това преди обяд. Ама аз да питам за т'ва. Ама аз да питам за онова. Ама ти пита вече и аз ти обясних. А, да, ама не помня какво беше, пък сега пак ме питат. Аха. Ясно. Амиии може ли да се направи да работи различно. Примерно точно наопаки. Ама там, където е същото, ако може и там да се обърне, че да не правим половинчати работи. ААААА!

Е, к'во - ти пък за това ли се палиш толко?

Де да беше само т'ва. Между 20те пъти се обади още 30 да каже .. ами тука имаме проблем. Ама добре, имайте си. Аз не мога да разбера. Проблема си е ваш, вие си го имате. Умувайте си, решете си го. Да, но на тях им е по-лесно да звъннат да питат преди да си включат одавна изключилите глави. Ама това защо показва тука зелено? Трябваше да е жълто. Ама оправяйте се, бе!

Аре, по-кротко па ти, к'во си се изнервил.

Абе как к'во, бе?! Ами нали звъни оная от майната си, да ми каже, че как не ме е срам мене, след като ме е чакала 3 месеца да и напиша некъв кирлив доклад, сега той не работел, риш ли? И викам аз, добре, какво не работи? Щото съм любезен. Пък и като си спомням с къв кеф го програмирах, мога да се представя, че не е произведение на техническото изкуство. Проблемът бил, че числата не съвпадали. И се блещя аз, блещя се. Два часа. Бах мааму, верно не съвпадат. А си спомням, че ги сравнявах. И проверих навсякъде. Не може да не съвпадат просто. Ама не - аз знам, просто съм уморен. Ще погледна пак, то е дребно, просто не го виждам. И така още два часа. И накрая к'во - горе вдясно пише статистика 2005! Маааалиии ... не съм бил толко бесен скоро.

Щи мине.

Няма изглед. Поне не скоро. Сега чета поща.

Уважаеми г-н Ташев, любезно искам да Ви напомня, че срокът за приключване на проекта Х изтича днес. Пък много интересно, ние още не сме получили последната версия на програмното осигуряване от вас. Сигурен съм, че моят ймеил е прибързан и Вие просто сте пропуснали да го изпратите или спам-филтъра го е изял. Във всички случаи бих искал да Ви помоля, да ми изпратите електронните формати до края на работния ден.

Щи ги изпрата, ама нема да ти ги изпрата. Не, не. Щи ги изпрата, споко. Ама некой друг път. Ама вие откога почнахте без кръчмар. Бе я у лево, бе. Решил нашия да си сложи краен срок за проекта. Ама за к'во да ми казва, то се подразбира. И аз като разбера, че т'ва е на практика вчера, трябва риш ли да си го изсмуча от пръстите и да му го дам. Ама аз мисля просто да му го подам така, пък той да си го изсмуче. Нагъл швейцарец. Леле оня ден къв швейцарец имахме в Магнито (Господ да го пази това заведение). Полудели са хората, мани.

То ти щото си луд малко, та дрънкаш ...

Абе, това е така. Ама аз поне си затварям плювалника, като не чаткам нещо. И аз си преследвам целите, ама не по тоя нагъл начин. Седи некъв проскубан проектен мениджър срещу мене и ще ми обяснява кое след кое щяло да стане. Ама нали аз трябва да го направя, бе, алооуу! Как ще ми кажеш ти кое след кое ще стане, бе? Ти разбираш само от едно - да ходиш на хората по нервите. Ще стане както аз реша! Ама не може така. Напротив! И ще ти покажа. Ама добре, кое ще стане първо тогава. Майка ти ще стане първа! Което стане, то! Глупак! Добре, а кога ще стане. Ми като е готово, бе! А ще ми се обадиш ли, да ме държиш в течение. Ще ти се обадя. Кога? Като ти звънне телефона, бе, нещастинк!

Оня май не ти е звънял скоро?

Кой, бе?

Тоя, дето те беше ядосал пръв.

Бе аз не съм му затварял, бе. Говоря докато пиша. Сега е ново - помните ли г-н Ташев онова, дето го правихме последно за ония? Да, помня, к'во стана. Ми те сега като го видяха как работи, а то работи точно както го искаха, разбраха всъщност, че то не им трябва. И искат да се промени. Изця- ... тряс! тъ-тъъъъъ тъ-тъъъъъ. Ми и аз си имам граници, дееба. Освен това съм зает с нещо, което правя с любов - блогвам си глупости. Аз не мога да разбера, що ме занимавате!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Wed, 1 October 2008
Чудим се още малко как да им го спретна, така че свят да им се завие. Аз си намирам начини. Вингаи. Ама уж мир да има, налага се да ги понасям.

Може с тениска, на която опред пише "Ебете се ...", а от зад "... в гъза!"
ivan - на Wed, 1 October 2008
Хихихи бате ... нали знаеш оная фанелка дето отпред пише " Аз съм шезофреник" а отзад " ... и аз ". Та седя си и си смея ... - абе ти откога ми послушваш телефона бе. Ше те обадя на лошите чичковци от Веркшутц-а да те напляскат.
dolna_cherta - на Tue, 30 September 2008
Eми пробай един ден кво ще стане и почвай да поставяш ти условията като клекнат всички без тебе
rutash - на Tue, 30 September 2008
Те всички така са го подкарали и за това нищо не става. Имам чувството, че ако изчезна, ще хвърлят топа без мене.
dolna_cherta - на Tue, 30 September 2008
какво праи Пинокио я раздуй?
Ей , Румене, я по-споко...давай през просото и да не ти пука...все едно е петък 17:30ч.
vaso - на Mon, 29 September 2008
Тва със sales-а го има навсякаде, няма да се плашиш! Нали знеш, защо Пинокио неможе да работи като sales... :D
rutash - на Mon, 29 September 2008
Аз за напред почвам по следния начин:

- Какво трябва да направят нашите уеб дизайнери?
- Ми да се гръмнат!
- Ама те са млади.
- Именно.
- Ама ние искаме това да заработи.
- Ми на нас ние е все едно, честно. Щото ние сме програмисти, дреме ни дали работи т'ва, дето го пишем.
- Ама на нас ни е важно.
- Нас пък ни бòли, разбираш ли.
- Ама вашия sales мениджър, каза, че можело.
- Ми ходи го питай как става, щом го може.
- Ама той каза, да питам вас.
- Е, той е един боклук в крайна сметка, какво друго да очаква човек ....
vaso - на Mon, 29 September 2008
Бухахахаха! Скочили са ти на нервичките! Знам за какво говориш. Мога да предам картко съдържание на разговора по телефона от онзи ден:
- Тдидидидидидииддидидид (дранеща дефаулт мелодия на Nokia) - непозант номер
- Да моля!
- Г-н, Ножаров?
- Да аз съм.
- Здравейте, г-н Ножаров
- Здравейте! (Коя пък си ти, дето ме господин ножаросваш така усилено?!)
- Г-н Ножаров?
- ДА!!!
- Аз съм г-жа Х от Y, и искам да ви попитам за програмното осигуряване на нашия Z, който ще е на нашия сайт. Какво трябва да направят уеб дизайнерите, г-н Ножаров?
- Ъъъъъ, аз доколкото си спомням, вие работите с шеста версия на Ь. А той не бачка с Z.
- Г-н Ножаров, ние имаме поръчан нов Ь, и затова ви питам, да ми кажете за Z.
- Това е чудесно но вие имате ли поръчан модул Z, към новия си Ь? Той е предмет на отделен договор и оферта.
- Г-н Ножаров, аз не знаех за това... (кажи ми още вднъж г-н Ножаров и ще се прецедя през телефона при тебе и ще ти надам едни шамари и по трите координати X, Y и Z...)
И те така половин час докато се разберем, кой за какво се бори... така че, не си единствен, ние сме с теб!!!