Бира - rutash - 2008-10-15 17:24:03

Така. Какво намерихме ние? Как какво - кръчма намерихме. Нова. Обаче и необикновена. На пръв поглед съвсем като бирария. Дървени маси, дървени пейки, хора пиещи бира ... Но набитото око веднага ще забележи странната особеност, която прави тази бирария крайно необичайна - всяка маса е снабдена с кранче. За бира!

Ние тази идея я имахме с Андрей още докато бяхме в гимназията. Част от подрастващото поколение демек. А ето, че предприемчиви хора са я реализирали. При това с успех. Тука искам да отбележа, че нашата оригинална идея не беше с бира, ама както и да е. Не, че е лошо, просто ние никога не сме пиели много бира.

Естествено ние се наместихме и трябваше да се накефим на изобретението. Всички му се изредихме със страхотна сила и по много. След това му се изредихме пак. Накрая като взе да ни поумръзва и като се понадухме, темпото спадна. Но за добро или за лошо някой метна поглед върху брояча на съседната маса. Водят ни! Мамка им! И ... трябваше да се постараем сега, разберете. И резултатите не закъсняха много.

Откритието се брои на Долната Мима, която не ни пише много-много в блога. Но иначе виж какво хубаво място изнамери. Ние го уважихме подобаващо с биропоглъщаща и съседномасоизпреварваща сила. Препоръчвам го на всички долни, ако ви се допие жива биричка - pay a visit, you won't regret it. Само не се увличайте в надпревара, защото нашият брояч накрая показваше 12.00 л. А, да - намира се на ъгъла на ул. "Христо Белчев" и ул. "Неофит Рилски". Айде весело пиене.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

Shorty - на Thu, 16 October 2008
Съвсем като нощна на смяна. Само дето там нямат брояч и се промъкваш по терлици. Малеее, как ще го посетя :D
vaso - на Wed, 15 October 2008
Аз съм в потрес, Мара е писала!
Luk, I'm your father! No, no it can't be!!!
buzz - на Wed, 15 October 2008
Искам само да отбележа, че аз хващам, отварям и чета - 75% успеваемост :)
Ако падна под 50% позволявам да спреш да си плащаш телефона.
vaso - на Wed, 15 October 2008
Аз съм напълно съгласен с горенаписаното. Пък и бях бирочерпеца, колко бири налях... както и да е. Само искам да призова тва русо, долно Мименце, да земе, да фане, до отвори, да прочете, па да напише нешо в блога, защото ако не го направи няма да си плащам повече телефона!