Реклама? Не, мерси! - rutash - 2008-09-05 16:33:11

Пичко матер, екстра бело! Е няма друга такава реклама. Уникална е просто. Жалко, че не съм гледал филма, сигурно си заслужава.

Аз не мога да разбера, защо не сформират едно екипче в телевизията, дето да преглежда рекламите преди да ги пуска в ефир. То 100% има такива, но да им стегнат изискванията малко. Да проявят малко креативност. Аз не помня от кога не съм гледал готина, запомняща се реклама по телевизията. И как им плащат на тия рекламни къщи? Та те по-скоро ме отвращават с техния продукт отколкото да ме накарат да го купя. Ето и няколко примера - не съм ги класирал, защото ме мързи да мисля, пък и вярвам, че всеки си има собствена класация по въпроса.

Самобръсначки и четки за зъби. Майко мила! Та те стават все по-добри и по-добри. Аз просто вече не знам с какво са се бръснали хората 50те години на миналия век. Пък съм гледал филми - хората бръснати. Трябва да е било същинско мъчение. Сигурно е отнемало часове (може да са се скубали). Защото без модерните светкащи, треперещи и кой знае какви ли не още технологии, които ти наежват брадата и я карат направо да изпада сама, едва ли някой може да се обръсне. И няма начин устите им да не са воняли от километри просто. Че те четките за зъби, дето влизат навсякъде и пастите с разни тридесетичетириъгълни зрънца, без които просто няма миене - всички знаем - ги измислиха на скоро. Преди е нямало. Направо не ми се мисли.

Сапуни и други разни препарати от раздел "битова химия". Ами че те толкова напреднаха с разработката напоследък. Праховете перат сами, не свършват и не пропускат петна - никога. Няма значение с какво си се омазал - само показваш праха на петното и то изчезва. От страх. При това с невероятна 3D анимацийка (и със страхотна сила, но това е друго). Просто го виждаш как се стапя. Пък дрехата ти става по-нова, а ти се нахилваш до уши от кеф. За сапуните пък да не говорим. Тях ги ползваш ли ползваш, а те не свършват и не свършват. При това даже и пестиш (спестяванията са под формата на големи жълтици в розово прасенце-касичка). А вече и сапуна не можеш да си изпуснеш, защото ги правят невероятно удобни за хващане.

Изобщо новите разработки са трепач. Но хранителните продукти не им отстъпват за нищо на света. Примерно в кренвиршите вече слагат и месо. И го твърдят открито по телевизията. Как да не им повярва човек - телевизията е това! Пък аз се сещам за поговорката "гузен - негонен бяга". Виж за каймата и наденицата нищо не казват - там съставките са тайна.

Всъщност добре, че нямам телевизор. Няма и да си купя. Та тези олигофрени трябва да ми плащат вредни всеки път, когато им кажат "стоп" и те спрат всякакво предаване!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Mon, 8 September 2008
Хм - и това по телевизията. Да не подхващам радиото, че мястото на сървъра няма да ми стигне. "В банята се случват много неща ... (стон от изпускане на наковалня върху малкия пръст на левия крак)"
dolna_cherta - на Mon, 8 September 2008
Също така бих добавила за една реклама на алуминиева дограма Salamander - където на съседката й падат задръжките (смех) , а съседа вдига гълъбите :)
Shorty - на Fri, 5 September 2008
Бах, те станили три неща :))))) Като се изнервя на нещо се отплесвам със страхотна сила. Ама, айде, че пак се отплесвам...
Shorty - на Fri, 5 September 2008
Всеки маркетингаджия или занимаващ се с реклама човек, ще ви каже, че за да си добър в работата си трябва да знаеш точно две неща:
1. Всяка химия - перилна, или ква да е с нова ФОРМУЛА, ЗиПиТи-частици, и някви свръхсложни електроники, докато
2. Всичко, което става за ядене е по стара (бабина) РЕЦЕПТА (всякаш ги правят на ръка) и както традицията повелява.
3. Скоростните кутии биват механични и автоматични - вторите не са механични, а разни чипове платки се въртят и предават въртящия момент на колелата.
И ако се зъбите на рекламите, това е просто, защото не разбирате от тия сложни работи - доверете се на това, което ви казват!
ivan - на Fri, 5 September 2008
Та ... турнах кирилицата на раотата да мое се печелат пари докато се генерират глупости ;)

Абе ... тая тема с рекламата е доста долна. А кво ше каете за ония реклами на дамски превръзки в 8 ? Ся да ме прощава нежната част на нашето общество, ама женската биология не е точно темата дет ме интересува докато си апвам ракийка и салатка ( със страшна сила). Освен това имаше преди време едно дребно пишлеменце дето се изтропваше в тоалетната и се оплакваше как му миришело ... Абе от МЕИ-то съм и съм ял в тамошния стол ... та трудно се гнуся ама се пак АЕ НЕМА НУЖДА
vaso - на Fri, 5 September 2008
Така е пич! И аз едва ги издъжам! Особено като дигнат някво чукаси бялото платнище с хеликоптер и го закачат на телавизионната кула... Всичко е по нова и нечовешки добра технология и винаги има някви частици или формули... Тва е то - потребителско общество.
Реклами който ми харесват и обичам:
Рекламата на 2be с рибока е много яка
Рекламата на Мтел с бабата която дупчи навсякаде дори в лампата
Рекалмата на Тест Шуър Чек... култова