Вижте к'во ... - rutash - 2008-09-06 16:37:37

След като всички станахте долни със страхотна сила (статията ми за страхотна сила следва), сакам да ви замола следните работи:

  1. Значи - първо - не е достатъчно да имаш акаунт, за да си долен. Хубаво е и да допринесеш с нещо за общността. Примерно може да пишеш. Аз знам, че нямате никакво време, щото се занимавате с разни долни дейности, но както аз намерих време да се занимавам с това, така намерете и вие.
  2. Освен това пийте повече. Полезно е. Примерно срещу глисти.
  3. Също така си оправете профилченцата долни. Поне по една снимка си качете да ви виждам. Така ще си забравим физиономиите. Аз знам, че ви призовах да пестите мястото на сървъра, но чак пък толкова.
  4. Изобщо се надявах на повече ентусиазъм. Аз все още се надявам, де. Така че се стегнете и дайте своя долен принос.
  5. Ако имате някакви конструктивни предложения (конструктивни не означава "зеленото не ми харесва") може да ги пращате на пощата ми. Или просто да напишете статия по въпроса и после да се скъсате да коментирате отдолу.
  6. Това е.

А, да. И всеки да напише защо е долен. Ние с Долен Васо сме ви замислили и въпросник, но това ще дойде по-късно. За сега по едно изреченийце стига. Отделил съм ви местенце в долните профилченца.

И честит 6ти септември. Съединението е голяма работа. Все пак то прави силата.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

shimmynow - на Tue, 9 September 2008
Виж Вас, който си е долен, си е долен - няма две мнения. Освен това не трябва да бъде категоризирана долнотията и да й се определят понятия, гат дет?
vaso - на Sun, 7 September 2008
А така! И който не пише го изритваме с гъзовтресяващи шутове! Както е казал и Зеления пуяк, неможе да си долен само защото имаш акаунт при нас.