Новички разни работи - rutash - 2008-10-24 14:41:22

Вярвам всички сте видели новия долен облик на сайта. Опитах се с една-две идейки да подобря навигацията и да улесня всички долни (пък и другите, които четат). Надявам се така всички ще намират долното съдържание по-лесно и статии отпреди месец няма да "потъват" в забрава. Защото ние си имаме класики все пак.

С новости по сайта се занимавам главно през уикенда (ебати гадната дума - някой знае ли български еквивалент?). Този уикенд обаче мисля да проверя как е хавата на Банско и да ви докладвам със страхотна сила в неделя. Любим мой град още от годините, когато беше село.

Но сега обратно към новостите. Някои вероятно са забелязали, че съм предвидил едно малко меню към профилите. Това е, защото някои от вас изразиха желание да си пишат директни съобщения. За сега само съм ги предвидил тези работи. Трябваше да ги програмирам утре и вдругиден, но - Банско.

Това, което успях да направя е да разреша снимки с по-висока резолюция, че да могат да се четат надписи и такива работи. Занапред всички нови снимки ще са по-големи. Освен това довърших гласуването, което ще ви замоля да използвате със страхотна сила, за да класифицираме статиите.

Другото, което успях да свърша - поправих бутоните "Назад" в повечето страници, за да правят това, което се очаква от тях. Преди беше доста дразнещо, знам. Сега в 99% от случаите ще работят, освен когато сте писали коментар или сте гласували - тогава трябва дасе цъкат по повече пъти (компютри - тъпа работа).

Не на последно място, успях да довърша и секцийката с предложенията. Така че - възползвайте се. Всякаква критика и предложения да добре дошли, когато имам време ще реализирам интересните идеи. И май то друго не остана. Пожелайте ми приятно прекарване по кръчмите в Банско и до скоро.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

dolna_cherta - на Fri, 24 October 2008
Пожелавам ти приятно прекарване по кръчмите в Банско и до скоро! :)
vaso - на Fri, 24 October 2008
Пожелавам ти приятно прекарване по кръчмите в Банско и до скоро! :)