Power - rutash - 2008-10-31 18:09:19

Всички знаете, че аз, в качеството си на един обикновен зелен пуяк, обичам от време на време да хвърлям светлина върху някои иначе неясни въпроси. Доста са темите, вълнувщи общественото мнение напоследък, аз обаче ще се спра на една тема кoнкретно, а именно - силите.

Който познава поне отчасти нашата пуешка компания знае, че ние притежаваме редица на брой сили с различни качества. Всяка е подходяща за различни условия и ситуации и без да го увъртам повече, пристъпвам към обяснения:

Обикновена пуешка сила

Обикновената пуешка сила (vis meleagris) е нещо, което всеки пуяк притежава. Това е силата да обазуваш пуечни конгломерати и да скитосваш столичните питейни заведения до зори. Също така, когато на другите на другия ден им е кофти, ти си мажеш пуешките перца за блясък и ти дреме на сополчето.

Плажоразравяща сила

(Vis litusoris) - както името й подсказва, това е сила, която се проявява предимно на морето. Това е възможността като по команда (но без), около триста души, които мързеливо се изтягат на слънце, да се втурнат към водата като един и да се изтрещят там по начин, който качва морското равнище с около метър. Тази сила не се проявява в градовете и зимата обикновено е на режим възстановяване.

Земепотресяваща сила

(Vis terra motus) - най-долна сила, която никой не би искал да изпита на свой гръб. Тя е участта на всеки, който се опита да възпре пуечния конгломерат от вършене на деяния от най-долен характер. Също така на разни неща, които отказват да се подчинят по предназначение (пример тук може да бъде една врата, която не се отваря).

Гъзовтресяваща сила

Известна още като вгъзовтресяваща сила или още vis gluteus. С нея се раздават шутове при нужда.

Страхотна сила

Страхотната сила (vis multus) е силата на всички сили. Тя не само обединява всички гореизброени сили, но дава и някои невероятни, да не кажа даже и паранормални възможности на хората, които я притежават. Значи първо те стават безсмъртни. Освен това могат да си менят формата и - разбира се - са невидими. Всичко това по желание. После могат да пият цял ден мента на плажа без проблем. Други трудни работи - примерно да обикалят механи и да пият вино. Също така могат да летят. С една или две ръце, най-опитните могат и без ръце.

Грамотно приложена, страхотната сила има невероятни последствия за всички наоколо. Така например един определен отбор от пуяци се готви да посрещне Heloween със страхотна сила в едно небезизвестно столично питейно заведение с пиано характер. Очаквайте включване и доклад друия месец. Ключова дума: маскирани пуяци.

Рейтинг

Коментари

vaso - на Tue, 4 November 2008
Гъзовтресяващата сила, според мен, трябва да е: ass disturbing power.
А освен тва се разбрахме, че всичкото пуяци са атмосферно аспирирани. Някои обаче са с нитро, което включват от време на време - сухи нитро шотове. :D
poze pozevski - на Tue, 4 November 2008
tova e edin vsestranno razvit turbo puqk...........izklu4itelno dolen i vizroden....
ivan - на Fri, 31 October 2008

Обикновена пуешка сила - normale Puttenkraft - casual turkey power.
Плажоразравяща сила - strandbebende Kraft - beach shaking power
Земепотресяваща сила - erdbeben Kraft - ground shaking power - class BeachShakingPower : public GroundShakingPower
Гъзовтресяваща сила - arschzitternde Kraft - ass-exlpoding power
Страхотна сила - ultimative Kraft - greatmaster power

Shorty - на Fri, 31 October 2008
Ахахахахаххааа, коя врата не се отваря?! Тази вечер съм там и ще я снимам за пояснение :DDD