Matt Damon - rutash - 2008-11-05 23:16:07

Снощи исках да се информирам овреме за развоя на събитията в Щатите, защото всъщност нещата се случиха докато спяхме. Не можах да намеря нищо интересно, може би имат забрана за агитация и предварителни спекулации по време на изборите, не знам. Всеки случай попаднах на следното интервю с Matt Damon. Този човек просто ме кефи. Не знам дали е PR акция, ако да - то той доста добре играе (все пак е актьор), но по темперамента си личи, че всъщност май изказва собствено мнение. Еваларка - писна ни от републиканци!

На сутринта с утеха разбах, че Barack Obama е спечелил изборите. Честито, имате си чернокож президент. Дали сте узряли за това - предстои да видим, най-много да съжалите на средата и да го гръмнете, аудиторията няма да се учуди, свикнала ви е. Както казваше Winstion Churchill - американците най-накрая ще направят правилния избор, след като опитат всичко друго.

Майтапа на страна, надяваме се, че този път наистина ще поемете в правилната посока и ще се замислите над много въпроси. И няма да продължите да сте така арогантни към останалата част от света. И ще вземете Махмуд Ахмадинеджад насериозно. Защото имат центрофуги за обогатяване на уран!

Но ... отплеснах се. Исках да пожелая на американците яко дупе, слаб долар и да ни махнат визите, че да отида до New York, от кога съм се навил ... Айде лека!

Рейтинг

Коментари

rutash - на Thu, 6 November 2008
На мене особено ми харесаха следните изказвания:
... and she's facing down Vladimir Putin ...
... because she's gonna gave the nuclear codes ...
... it's like a really bad Disney movie ... we can't have that ...
vaso - на Thu, 6 November 2008
Ахахаха... the hockey mom. We can't, we can't have that!!!
ivan - на Thu, 6 November 2008
Ся ще са яко актуални ония долнопробни екшънчета по Диема+ дето президента на щатите е църен кюмюр.